SUAMI MANA YANG DAPAT MENAHAN KEMARAHAN APABILA MELIHAT SENDIRI ISTERINYA YANG DISAYANGI SELAMA INI SEDANG BERCUMBUAN DENGAN LELAKI LAIN DI DEPAN MATA?

Satu rakaman video yang menunjukkan seorang suami bersama beberapa orang lelaki menyerang isterinya bersama lelaki lain yang sedang bercumbu dalam bilik hotel jadi viral di laman sosial Facebook beberapa hari lalu.

Rakaman video tersebut telah dimuat naik Jumaat lalu oleh pengguna Facebook yang menyatakan wanita terbabit adalah isteri kepada lelaki yang datang menyerangnya ketika wanita berkenaan
sedang bermadu kasih di sebuah hotel.

Melalui rakaman tersebut, kelihatan 3 orang lelaki termasuk perakam video sedang mengetuk pintu
dan menyuruh penghuni bilik hotel tersebut membuka pintu sebelum terus masuk ke dalam selepas pintu dibuka.

Selepas pintu terbuka, lelaki terbabit terus menyerang seorang wanita yang ketika itu sedang tidak berpakaian berada di atas katil. Lelaki itu juga dilihat melibas dan memukul wanita tersebut yang dikatakan isterinya dengan menggunakan sejenis tali pinggang kulit.

Akibat tidak dapat menahan kemarahan apabila isterinya didapati sedang berasmara dengan lelaki lain, si suami juga dikatakan turut mencekik selain memukul isterinya itu.

Disebabkan melihat si suami mengamuk sehingga telah mencederakan isterinya, rakan-rakannya yang berada di situ telah cuba menenangkannya.

Rata-rata netizen yang menyaksikan video tersebut turut berpendapat sepatutnya tidak perlu berbuat demikian sehingga mencederakan isterinya, sebaliknya terus dibawa ke balai polis untuk menyelesaikan kes berkenaan.

Kes dan kejadian berkenaan dikatakan berlaku di Thailand. Suami mana yang dapat menahan kemarahan apabila melihat sendiri isterinya yang disayangi
selama ini sedang bercumbuan dengan lelaki lain di depan mata?

Sumber : otakkarat

AKU TAK SENGAJA TERJUMPA VIDEO KISAH SILAM ISTERI AKU DI KENDURI…

Salam min.. Maaf jika cerita saya keterlaluan. Kisah saya macam ni. Saya dan wife baru kawin 8 bulan. Kenal kat kolej. Dia memang cantik manis. Semalam buat air mata jantan saya jatuh sebab terjumpa memori kad dan pasang dekat phone saya.

Sebab saya guna phone baru, saya guna jela apa yg ada.Ingatkan adik saya yang punya.Sekali tengok ada dua video. Itu wife sy tengah kena game dengan dua orang jantan saitan.Jantung saya macam nak luruh min. Satu lagi wife sy tengah b***j** sorang jantan lain pulak dasyat wife saya. Dulu masa kenal sy tak tau cerita lama dia.

Tapi pada malam pertama sy dah tau dia dah longgar dan itu adalah perjanjian aku dan dia takkan ungkit kisah silam. Tapi video itu buat aku rasa macam nak mati. Wife sy kena g*ngb*ng. Kena kenduri kata budak melayu.

Yang paling aku sedih dalam video tu jantan setan tu kata. “Wey memang best la dia ni buat lauk” Terus mereka gelak-gelak menyirap darah aku. Pastu mereka kata “Semalam lagi sempoi sampai empat orang”

M*l*cet beb!! Aku memang teringat dari semalam ayat tu aku dah tak pergi kerja dua ari.aku resah. Aku tinggal kan bini aku dia wasap aku.aku screen short dan dia kata sori. Itu kisah lama.

Macam mana min aku dah tak ikhlas nak jumpa wife aku.

sumber : krt

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *